Happy Animal's Vet

0762 290 303 / 0733 201 773
contact@happyanimals.ro
  • prevenire
  • vaccinare
  • Bd. Mircea Vodă, zona Piața Unirii - Timpuri Noi

Articole

Ființe necuvântătoare, acești prieteni fideli ai oamenilor ne sunt aproape și când suntem bucuroși și când suntem triști, pentru ca ei simt toate stările noastre sufletești. Pentru a-i avea lângă noi sănătoși și plini de viață vă propun să urmăriți articolele în care eu și echipa mea prezentăm diferitele probleme de sănătate ce pot apărea pe parcursul vieții lor.

Aloe vera folosită în terapia animalelor
Puterea terapeutică a plantei de aloe vera este cunoscută din cele mai vechi timpuri.
Iguanele - animale de casa neconventionale
Daca iti doresti un animal de casa, insa iti place sa iesi mereu din tipare, iata o sugestie interesanta: poti adopta o iguana.
Pasari exotice de apartament - sfaturi de ingrijire
Stiu ca multi dintre voi aveti pasari de apartament (sau poate doriti sa aveti) si sunteti interesati de ingrijirea, alimentatia lor, precum si de problemele lor de sanatate.
Ingrijirea danturii la caine si pisica
Dupa cum bine stii, dintii sufera o serie de modificari de-a lungul vietii in functie de anumiti factori: varsta, starea de sanatate, alimentatie si modalitatea de ingrijire.
Urolitiaza la motani – un pericol ce poate fi evitat
Sa vorbim astazi despre una din cele mai grave probleme - frecvent intalnite in cazuistica, la motanei: globul vezical. Neglijarea sau necunoasterea simptomelor, in multe cazuri, duc uneori la pierderea motanelului indragit.
Toxoplasmoza – o boala periculoasa pentru om si animale
Cel mai probabil, despre toxoplasmoza ai auzit pentru prima data de la un prieten posesor de animale. Este o boala periculoasa, atat pentru om, cat si pentru animal, astfel incat este recomandat sa te informezi asupra ei inainte de a adopta un animalut de casa.
Deparazitarea animalelor de casa
Continuam in acest articol descrierea, nu tocmai placuta, dar utila, a parazitilor care traiesc in si pe animalutele de casa pe care le iubim atat de mult. Este important sa cunoastem aceste detalii nu tocmai placute din mai multe motive, insa cel mai important ar fi acela ca un minim de cunostinte in privinta parazitilor si deparazitarii animalelor de casa poate salva viata animalului si de multe ori, ne poate scuti si pe noi de multe probleme de sanatate.
Parazitii la caine si pisica - cauze si simptome
E bine sa stii ce paraziti poate avea animalutul tau, ce boli produc acesti paraziti si ce simptome (manifestari) ar trebui sa urmaresti in caz de infestatie. De ce este important? Pentru ca prezenta lor in/ pe organismul animalului poate provoca numeroase modificari ale starii generale a animalului, iar cativa paraziti produc boli ce sunt cunoscute ca si zoonoze (comune animalelor si omului).
Ai adoptat o pisica – ce faci in continuare?
Pisica este pentru multi dintre noi patrupedul preferat.Varsta potrivita pentru adoptie coincide cu perioada intarcarii, respectiv 6-7 saptamani. Din momentul adoptarii, micuta felina are nevoie de toata atentia, afectiunea si ingrijirea noastra.
Obezitatea la caine si pisica - cauze si remedii
Obezitatea reprezinta o ingrasare in exces, o acumulare a grasimilor de rezerva, astfel incat, greutatea corporala creste cu 15-20% fata de greutatea normala a fiecarei rase.
Alimentatia corecta a cainilor
Desigur, te-ai intrebat de multe ori, cum si cu ce sa-ti hranesti cainele. E bine sa manance hrana preparata in casa, e bine sa manance hrana uscata industriala (boabe, umede, conserve, plicuri)?Obezitatea reprezinta o ingrasare in exces, o acumulare a grasimilor de rezerva, astfel incat, greutatea corporala creste cu 15-20% fata de greutatea normala a fiecarei rase.
Ce faci dupa ce ai adoptat un catel
Daca ai adoptat un catel si nu stii care sunt primii pasi pe care trebuie sa-i urmezi pentru a-i proteja sanatatea in primele luni de viata, acum ai ocazia sa afli si sa aplici. Bineinteles ca vei simti tentatia de a-l scoate afara cat mai repede, de a-l prezenta prietenilor si celorlalti membri ai familiei, insa mare atentie!